fbpx

Sony opent nu ook PlayStation Direct webshops in Europa

PlayStation Direct webshop

Sony heeft bekendgemaakt dat het eindelijk de deuren opent van zijn Europese PlayStation Direct webshops. Vanaf vandaag is de PlayStation online winkel officieel beschikbaar in Duitsland. Kort daarna zullen de PlayStation Direct Stores ook uitbreiden naar België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Luxemburg.

De PlayStation Direct online winkel werd in 2019 in de Verenigde Staten gelanceerd. Amerikaanse gamers kunnen sindsdien op direct.playstation.com hun games, hardware en PlayStation-accessoires rechtstreeks aan Sony kopen. OOok PS5-consoles kunnen in de VS gewoon via de webshop besteld worden.


Sony’s doel is vooral de aankoop van PlayStation-producten gemakkelijker te maken. De kans dat je ook in de Europese stores een PS5 zal kunnen bestellen, is groot. In de VS biedt Sony PS5-consoles aan via de webshop.

Wanneer de Benelux-shop geopend zal worden, is niet bekend. Nieuwsgierigen kunnen alvast een kijkje nemen op de Duitse PlayStation Direct webshop, zodat je weet wat je allemaal kan verwachten.

Ook nog steeds op zoek naar een PS5-console? Kleine tip: volg InvaderMag op Tiktok en @invadermagazine op Instagram, want wij geven heel binnenkort een PS5 (disc reader versie) weg.

Een reactie achterlaten