fbpx

‘Sony onthult volgende week PS5 gaming monitors en headsets’

Sony PS headset

Er doken al geruchten op over een nieuwe State of Play deze maand waarin Sony nieuwe PS5 hardware zou onthullen. En die geruchten klinken steeds luider. Sony zou volgende week zelfs officiële PS5 gaming monitoren onthullen en nieuwe PS5 gaming headsets. Van de headset is ondertussen ook beeldmateriaal opgedoken.

Het is alweer gamejournalist Tom Henderson die de kat de bel aanbindt (via Exputer). Vorige week liet hij vallen dat Sony een PS5 pro controller zou onthullen, nu komen daar nog 2 gaming monitors en drie headsets bij.


Het zou gaan met officiële Sony monitoren die ontworpen zijn voor de PS5. Terwijl het eerste model een refresh rate van 144 Hz heeft, kan de andere monitor 240 Hz aan. Beide monitoren zouden ook VRR ondersteunen, de nieuwe optie die Sony recent aan de PS5 toevoegde.

Daarnaast lanceert Sony een nieuwe collectie PS5 headsets die de naam Inzone meekrijgt. Het zou gaan om drie modellen: Inzone H3, Inzone H7 en Inzone H9. Alle modellen ondersteunen 360 spatial sound en hebben een design dat aansluit op de PS5.

De Inzone H3 is de goedkoopste headset en is het enige model met een snoer en zwarte mic. De H7 en H9 lijken op elkaar, maar de H9 heeft blauwe LED-verlichting en extra noise cancelling opties. Hieronder kan je de drie modellen alvast bekijken (via 91mobiles).

De beelden lijken ook te echt om nog van een gerucht te spreken. Volgende week dan een nieuwe State of Play?

Sony headset 2Sony headsetSony headset 3

 

Een reactie achterlaten