fbpx

Sony onthult nieuwe collectie PlayStation action figures

PlayStation figures

Zin om je favoriete PlayStation personage in je gamekast te zetten? Dan hou je de nieuwe PlayStation Shapes Collection best in de gaten. Dit najaar lanceert Sony een nieuwe reeks van actiefiguren gebaseerd op bekende PlayStation franchises, waaronder God of War, Horizon en Ghost of Tsushima.

De figures zijn ontworpen in samenwerking met speelgoedbedrijf Spin Master. Volgens Grace Chen, vice president van global marketing bij PlayStation brengen de gedetailleerde figures de rijke en diepgaande verhalen van de PlayStation game tot leven.


Ze komen met allerlei extra accessoires en hebben een heleboel gewrichtspunten, zodat je ze kan poseren zoals jij dat wil. De eerste figuur die beschikbaar wordt, is Aloy uit Horizon Forbidden West. Ze is zo’n 15 cm groot en komt in Deluxe-uitvoering voor €56,40.

Later komen ook Varl van Horizon Forbidden West, Jin Sakai uit Ghost of Tsushima en Kratos met zoon Atreus uit God of War Ragnarök. Die krijgen een goedkoper prijskaartje van €33,60. Je kan ze Aloy alvast pre-orderen op PlayStation Gear.

Hieronder kan je ze allemaal checken.

Jin Sakai

Kratos Atreus

Horizon

Een reactie achterlaten