fbpx

Sony toont eerste PS5 gameplay van Spider-Man: Miles Morales

Tijdens de PS5 showcase heeft Sony de eerste gameplay van Spider-Man: Miles Morales getoond. En wat ziet dat er heerlijk spectaculair uit. De game wordt een PS5 launchtitel, maar verschijnt ook voor PS4. Daarnaast krijgt de game ook een Ultimate Edition die een geremasterde versie van de eerste Spider-Man game bevat.

De gameplaydemo start met Miles en zijn beste vriend die door zijn buurt wandelen. Fantastisch hoe je de sneeuwvlokjes ziet dwarrelen. In zijn buurt is echter een oorlog aan de gang tussen het energiebedrijf Roxxon en het hightech privéleger Underground. Een oorlog waar Miles in verzeild geraakt en hij elektrische krachten aan overhoudt.


Op de PlayStation Blog geven de makers mee dat Spider-Man: Miles Morales ook naar de PS4. Wie de game op PS4 koopt, krijgt trouwens een next-gen upgrade als hij/zij de PS5 aanschaft. De standaardversie van de game kost €49,99.

Maar er komt ook een Ultimate Edition die een downloadcode bevat voor Marvel’s Spider-Man: Remastered. Dat is de PS4-game in geremasterde vorm, inclusief alle DLC en drie nieuwe outfits. Volgens de makers ziet de remaster er dankzij de verbeterde animaties en belichting stukken beter uit op PS5 en krijgt hij ook alle nieuwe technologische ondersteuningen. De Ultimate Edition kost €69,99.

Spider-Man: Miles Morales komt vanaf 19 november naar PS5 en PS4.

Wil je alles weten over de PS5? Check hier alle games en de nieuwste info omtrent Sony’s next-gen console.

Een reactie achterlaten