fbpx

Sony lost eerste teaser van Twisted Metal serie

twisted metal serie

Het streamingplatform Peacock heeft de eerste teaser gelost voor de live-action serie van Twisted Metal. De première van de actieserie staat gepland voor 27 juli, althans in Amerika. Je kan de video hieronder bekijken.

De hoofdrol in Twisted Metal is weggelegd voor Anthony Mackie. In de teaser stapt Mackie in een wagen, start de motor en rijdt wild weg. Daarna krijgen we nog een korte glimp van Sweet Tooth, de boosaardige clown in zijn aftandse ijsjeswagen.


Eerlijk gezegd krijgen we bitter weinig te zien, dus hopelijk volgt er snel een trailer. Het kostuumdesign van Sweet Tooth ziet er alvast geweldig. Ook pluspunten voor de Subaru Impreza waarmee Mackie door het landschap vlamt.

De serie bestaat uit 10 episodes, die elk zo’n 30 minuten lang zijn. De serie neemt zichzelf niet al te serieus en  eerder in het genre actiekomedie. Wij zijn alvast benieuwd.

Peacock is het streamingplatform van NBCUniversal en is in Benelux nog niet verkrijgbaar. Wanneer de reeks ook bij ons te zien is, is nog niet bekend.

Een reactie achterlaten