fbpx

Sony lekt handvol onaangekondigde PlayStation VR2 titels

Solaris PS VR2

Het lijkt erop dat Sony een handvol onaangekondigde PlayStation VR2 games gelekt heeft. Zo vermeldde de uitgever onlangs de titels Solaris Offworld Combat 2, Wanderer, Gorn en Project Wingman op de PlayStation Blog. Helaas werden de titels achteraf weer verwijderd.

De titels werden gespot door UploadVR, dat de titels vond in de gallerij van de Duitse PlayStation Blog. Zo stond Solaris Offworld Combat 2 vermeld bij een trailer van de originele game. De titel dook daarnaast ook op een de tags van een artikel, samen met Wanderer, GORN en Project Wingman.


Uiteraard is er nu geen spoor meer van te bekennen, al kan je de pagina nog terugvinden het web archief.

First Contact, de studio achter Solaris Offworld Combat, wilde in eerste instantie niet reageren op het lek, maar zwierde daarna het volgende bericht op Twitter:

Dat de game eraan komt, staat dus buiten kijf. Daarnaast zijn Wanderer en Gorn ook verkrijgbaar voor PlayStation VR, dus geen wonder dat ze ook naar de opvolger komen.

Project Wingman was oorspronkelijk een pc exclusive, maar ook die game lijkt dus naar PlayStation VR2 te komen. Of het een voorbode is dat we meer pc-games krijgen? Here’s hoping voor Half-life: Alyx…

Een reactie achterlaten