fbpx

HPTO

Sony lanceert Season of Play event op PS4 en PS5

Season of Play

Om PlayStation Plus nog eens uitgebreid in de kijker te zetten, heeft Sony het heuse Season of Play evenement op poten gezet. Season of Play loopt van 5 december tot 5 januari en deelnemers maken kans op enkele leuke prijzen.

Tijdens het evenement kan je nieuwe PlayStation avatars ontgrendelen, kortingscodes vrijspelen voor de PlayStation Gear Store, deelnemen aan een wedstrijd om een PS5 te winnen en zelfs 50 PS Stars verdienen als je een titels van de maandelijkse PlayStation Plus Essential games speelt.


Cool is dat de avatars helemaal gratis zijn. Om ze te ontgrendelen, ga je naar de Season of Play button op je console of de PlayStation Plus website, waar je een voucher code kan ontgrendelen om de avatars te downloaden. In de collectie zitten onder andere profielafbeeldingen van Ghost of Tsushima, Final Fantasy VII Remake en meer.

Daarnaast kan je ook 15% korting scoren op een aankoop in de PlayStation Gear online store. Enige wat je nog hebt, is de promocode SEASONOFPLAY15. Als je wil, kan je zelfs deelnemen aan een wedstrijd om een PS5 (inclusief 12 maanden PlayStation Plus) te winnen door vijf vragen te beantwoorden via de PlayStation Plus website. Die wedstrijd start wel pas op 19 december.

Ook zal Sony nog enkele gratis PlayStation Plus multiplayer weekends organiseren, alsook een paar vette competities. Wie die 50 PS Stars punten wil verdienen, hoeft slechts één van de maandelijkse PS Plus titels te spelen. Deze maand is dat Sable, LEGO 2K Drive of PowerWash Simulator.

Om deel te nemen aan de activiteiten, hoef je trouwens geen lopend PS Plus abonnement te hebben, tenzij je de Stars punten wil scoren natuurlijk. Kortingen en gratis avatars voor iedereen dus!

Een reactie achterlaten