fbpx

Sony lanceert loyaliteitsprogramma PlayStation Stars

PlayStation Stars

Sony lanceert dit najaar PlayStation Stars, een loyaliteitsprogramma waarmee gamers beloningen kunnen verdienen door allerlei activiteiten uit te voeren. Van het simpelweg opstarten van een game tot het behalen van een specifieke trophy.

Sony onthult de eerste details in een post op PlayStation Blog. Zo kan je bijvoorbeeld punten verdienen door een bepaald toernooi te winnen, als eerste van je regio een trophy te behalen of gewoon een bepaalde titel op te starten en te spelen. Voor de “Monthly Check-in” campaign bijvoorbeeld moet je gewoon elke maand een game opstarten.


Wie zich inschrijft voor PlayStation Stars kan punten verdienen die kunnen omgezet worden in tegoed voor de PlayStation Store of specifieke items op de store. Wie ook lid is van PlayStation Plus verdient automatisch punten bij elke aankoop op de PlayStation Store.

Daarbovenop roept Sony ook digitale collectibles tot leven die je met PlayStation Stars kan ontgrendelen. Dat kan gaan van digitale figurines van je favoriete gameserie tot items uit de PlayStation-geschiedenis. Een beetje zoals de unlockables in de PS5-game Astro’s Playroom.

Sony is PlayStation Stars nu volop aan het testen en voorziet de lancering op PS4 en PS5 nog dit najaar.

Een reactie achterlaten