fbpx

Sony kondigt PS Plus Festival of Play aan

festivak of play PS PLUS

Sony heeft een nieuw Festival of Play op gang getrapt. Da’s een week met allerlei activiteiten, toernooien, wedstrijden en extra kortingen op games in de PlayStation Store. Het festival loopt van 15 tot 24 februari en is toegankelijk voor iedereen met een PlayStation Plus-abo.

Blikvanger van het festival is de kans om een gaming setup te winnen met onder ander eeen Sony Bravia XR OLED TV. Het enige wat je moet doen, is afzakken naar de PlayStation website en drie vragen over PlayStation Plus beantwoorden.


Ook vind je tot 24 februari dubbele kortingen voor PS Plus leden in de PlayStation Store. Alle titels die opgenomen zijn in de sale, vind je hier.

Verder is er een nieuwe PlayStation Stars campaign. Daarmee kan je digitale collectibles verzamelen. En aangezien Horizon Forbidden West op 21 februari aan de PlayStation Plus catalogus wordt toegevoegd, staan collectibles volledig in het teken van die game. Het enige wat je moet doen is enkele trophies vrijspelen om de PlayStation Stars te ontgrendelen. Meer info via de PlayStation Blog.

Ook nieuw: de trialversie van God of War Ragnarök. Heb je de game nog niet gespeeld? Dan kan je de eerste drie uur van de game gratis uittesten via PlayStation Plus. Trophies en progressie worden dan overgezet als de de game later in huis haalt.

Last, but not least, is er nog het gratis online multiplayer weekend op 18 en 19 februari, waarin tal van toernooien georganiseerd worden in games als FIFA 23 en Guilty Gear. Deelnemers kunnen een PlayStation Plus-abo winnen.

Een reactie achterlaten