fbpx

Sony kondigt meer PS5-voorraad aan met nieuwe campagne

Live from PS5 mechelen hamer

Sony heeft een nieuwe campagne gelanceerd om duidelijk te maken dat de PlayStation 5 voortaan veel gemakkelijker te verkrijgen zal zijn. Niet alleen krijgen we een nieuwe live-action trailer die met onder andere Marvel’s Spider-Man 2, maar zo is ook Thor’s hamer uit God of War Ragnarök in België gecrasht.

De uitgever kondigde het einde van PS5-tekort aan via de PlayStation Blog en lanceert de Live from PS5 campagne. De trailer die je onderaan dit bericht kan bekijken, is een nieuwsuitzending waarin verschillende PS5-games aan bod komen. Zo passeren Horizon Forbidden West, God of War Ragnarök, Marvel’s Spider-Man 2 en ook Final Fantasy XVI de revue.


Opvallend: in de algemene trailer zijn er enkele titels die we niet herkennen. Een van de belangrijkste fragmenten toont een vrouw in een duistere grot die naar een voetstuk wandelt met een schat erop. Een compleet nieuwe Tomb Raider game? Of een verse Uncharted met Cassie Drake in de hoofdrol?

PlayStation België lanceerde ook zijn lokale versie: de hamer van Thor is ingeslagen op de markt van Mechelen, wegens een overactiviteit op de PS5. De Twitter-video kan je hieronder bekijken. In het Nederlandse Scheveningen zijn op het strand dan weer voetsporen van een gigantische machine gevonden.

De campagne is trouwens echt: op de markt van Mechelen ligt tijdelijk een gigantische Mjolnir. Al lijkt de campagne bij ons wel wat voorbarig: bij de meeste online retailers in Benelux is de console nog steeds ’tijdelijk niet verkrijgbaar’. Hopelijk komt daar snel verandering in.

In ieder geval bedankt Sony de fans voor hun geduld, aangezien het bedrijf te maken kreeg met een ongeziene vraag naar het toestel. En dat tijdens de Covid-19 crisis. Niet onbelangrijk: Sony belooft de komende weken ‘speciale vieringen’ te houden op de Live from PS5-website. Misschien toch maar in de gaten houden?

Een reactie achterlaten