fbpx

Sony kondigt filmversie van Ghost of Tsushima aan

ghost of tsushima review

Sony is stevig op dreef met zijn filmprojecten. Na The Last of Us, Uncharted en een mogelijke adaptatie van Demon’s Souls, hebben we nu officiële bevestiging dat er een verfilming komt van Ghost of Tsushima. Niemand minder dan de regisseur van John Wick zal de avonturen van samoerai Jin Sakai verfilmen.

Dat het project al een regisseur heeft, betekent dat de film al in vergevorderd stadium zit. Chad Stahelski, die faam verwierf met de John Wick-films, zit ook hier bij Ghost of Tsushima in de regisseursstoel. Over de actiescènes hoeven we ons dus geen zorgen te maken.


Stahelski zal samen met Alex Young en Jason Spitz ook de rol van producent op zich nemen via de filmmaatschappij 87 Eleven Entertainment. Langs de kant van PlayStation Productions zullen Asad Qizilbash en Carter Swan optreden als producent. Verder zal ook Peter Kang het volledige project in goede banen leiden als uitvoerend producent van Sucker Punch.

Verdere details zijn helaas nog niet bekend. Nate Fox, de regisseur van Ghost of Tsushima, liet op de PlayStation Blog weten dat de studio zich verheugd op de film en de game ondertussen kaap van 6 miljoen verkochte exemplaren heeft bereikt.

Bovendien is Ghost of Tsushima één van de meest uitgespeelde openwereldgames ooit.

Een reactie achterlaten