fbpx

‘Sony houdt volgende maand PlayStation Showcase’

PS5 pro

Sony is van plan om volgende maand een State of Play uit te zenden. Volgens Giant Bomb reporter Jeff Grubb wordt het een uitgebreide showcase. Gezien de vele leaks en geruchten over de PS5 Pro mogen we een officiële onthulling verwachten.

Grubb geeft aan dat hij al verschillende keren opgevangen heeft dat Sony in mei een uitgebreide PlayStation Showcase wil uitzenden. Volgens de journalist komt het timeframe immers overeen met de PlayStation showcase van vorig jaar.


Gezien Silent Hill 2 onlangs een rating kreeg van de ESRB, is de game waarschijnlijk aanwezig op de Showcase. Allicht wordt tijdens het evenement ook de releasedatum onthuld. Die andere game van Konami – Metal Gear Solid Delta: Snake Eater – zou ook in 2024 verschijnen. Dus mogelijk krijgen we die titel ook te zien.

In 2023 hield Sony ook een uitgebreide PlayStation Showcase in mei. Die presentatie zette meer dan 30 games in de schijnwerpers en onthulde ook de PlayStation Portal, het streaming handheld toestel.

Dat Sony opnieuw een Showcase organiseert, lijkt dus niet zo vreemd. Vooral omdat geruchten van de PS5 Pro ook op volle toeren draaien. Een uitgebreide kijken op Silent Hill 2 en de onthulling van de PS5 Pro? Laat maar komen!

Een reactie achterlaten