fbpx

Sony houdt test voor top-secret Soulsborne game op PS5

Rise of the Ronin

Afgelopen week heeft Sony een test georganiseerd voor een uiterst geheime Soulsborne titel voor PS5. De uitgever ging via een marketing research bedrijf op zoek naar enkele vrijwilligers voor 4-daagse speltest in Londen.

Het mysterieuze evenement werd ontdekt door Reddit-gebruiker the-marmolade. Specifiek zou de speltest plaatsvinden in Oxford Circus van 10 t.e.m. 13 oktober. Gezien dat op een steenworp van het Britse hoofdkwartier van Sony ligt, is het vrij plausibel dat de Japanse uitgever erbij betrokken was. Sony lanceerde eerder al dergelijke events voor zowel Dreams als Gran Turismo 7.


Voor welke titel de speltest bedoeld was? Dat is onduidelijk, al gokken een heleboel spelers dat het om Rise of the Ronin ging. De nieuwe game van Team Ninja wordt begin 2024 verwacht en dus is het logisch dat Sony nu al speltests organiseert.

Uiteraard kan het ook een hele andere game zijn. Rise of the Ronin werd immers gepresenteerd als action-adventure titel en niet zozeer als een Soulsborne game. Maar als het Rise of the Ronin niet is, wat dan wel? Mogen we beginnen dromen van Bloodborne 2? Of misschien iets helemaal anders?

Hopelijk krijgen we snel een aankondiging van Sony.

Een reactie achterlaten