fbpx

‘Sony heeft meerdere grote showcases gepland dit jaar’

PS5 update discord

Beetje teleurgesteld in de recente PlayStation showcase? Het is niet de enige PS5-showcase van dit jaar. Dit jaar komen volgens Kotaku-reporter nog verschillende grote showcases van Sony.

Kotaku’s bronnen bevestigen dat zowel PlayStation als Nintendo meerdere showcases gepland hebben dit jaar. Allicht een goede zaak, want uit reacties op de recente PlayStation Showcase blijkt dat fans veel meer first-party titels en veel minder CGI-trailers hadden verwacht.


Nu goed, dat Sony meer showcases heeft gepland hoeft niet per se te verrassen. De uitgever heeft immers nog een hele hoop first-party titels in ontwikkeling die nog aangekondigd moeten worden. Waarschijnlijk dropt Sony nog een State of Play specifiek voor Marvel’s Spider-Man 2. Al gaat dat eentje zijn voor dichter bij de release van de game.

Ook mogen we de third-party partners van de uitgever niet vergeten. Final Fantasy VII Rebirth van Square Enix zou immers ook dit jaar nog verschijnen. Om nog maar te zwijgen van allerlei andere projecten bij Capcom, Ubisoft, EA en meer…

Een reactie achterlaten