fbpx

Sony heeft geen plannen voor God of War Ragnarök dlc

GOWR

Als jouw reis doorheen The Nine Realms al afgelopen is, snak je ongetwijfeld naar meer God of War Ragnarök. Al lijkt de kans op een extra uitbreiding of DLC voor de game bijzonder klein. Dat onthulde de regisseur van de game onlangs tijdens een podcast.

Volgens Eric Williams, de regisseur van God of War Ragnarök, is een uitbreiding voor de game erg onwaarschijnlijk. Toen hem gevraagd werd naar eventuele post-launch content, uitte hij zijn twijfels. Williams vertelde dat de game zeer groot is. Tijdens de ontwikkeling ‘hebben we er alles ingestoken dat we hadden’. Om die reden waarschuwt hij fans om ‘niet op uitbreidingen te rekenen’.


Ragnarök is gigantisch, zowel op gebied van spelwereld als speelduur. En hoewel meer God of War nooit kwaad kan, heeft Williams een punt. Al is de kans op DLC nooit onbestaande. Het zou niet de eerste keer zijn dat een PlayStation exclusive na de eerste sterke verkoopcijfers exclusive alsnog een stevige uitbreiding krijgt. Denk maar aan Horizon: Zero Dawn en Ghost of Tsushima.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Zou jij een uitbreiding voor Ragnarök zien zitten? Of was de game lang genoeg? Hou de comments spoilervrij!

Laat een reactie achter