fbpx

Sony: ‘GTA 5 draait in 4K aan 60 fps op PS5’

GTA V

Hoewel Rockstar nog steeds geen officiële details heeft gelost van de next-gen versie van GTA V, mogen fans zich verwachten aan een vlotte ervaring. Zo zou GTA V: Enhanced Edition op PS5 draaien aan 60 fps in een 4K-resolutie. De info werd gedeeld via de officiële Duitse PlayStation Blog.

Het betreffende artikel op de PlayStation Blog geeft een overzicht van alle PlayStation-games die dit najaar verschijnen voor PS4 en PS5. Bij GTA V: Enhanced Edition die op 11 november op PS5 verschijnt, staat het volgende geschreven:


Zo mooi heb je de criminele metropool van Los Santos nog niet gezien. Dankzij de vette grafische update spat de skyline in een scherpe 4K-resolutie van je scherm en kan je de stad onveilig maken aan een vloeiende 60 frames per seconde”.

Gezien dit op de officiële PlayStation Blog van Sony is verschenen, is de kans groot dat dit klopt. Verder krijgen we helaas geen details, maar reken er alvast op dat de next-gen versie meer wordt dan een grafische update. Rockstar houdt er immers niet van remasters zonder extra’s op de markt te brengen.

We zijn alvast benieuwd naar deze ‘mooiste versie van Los Santos tot nu toe’.

Grand Theft Auto V: Enhanced Edition verschijnt op 11 november voor PS5 en Xbox Series.

Een reactie achterlaten