fbpx

Sony gooit met kortingen tijdens Days of Play

Days of Play

De bekende leaker Billbilkun had al verklapt dat de Days of Play actie eraan kwam. En vanaf vandaag gaat de promotie live op verschillende PlayStation platformen. We krijgen een heleboel kortingen op alles PlayStation: van consoles tot VR-headsets, games en zelfs merchandise. Neem dus snel een kijkje.

Via de PlayStation Direct Store geniet je van €50 euro korting op consoles en zelfs €100 korting op de PlayStation VR2 bundel met Horizon: Call of the Mountain. Daarnaast krijg je nog een mooie korting op allerlei PlayStation exclusives.


Maar het wordt nog beter: bij aankoop van een PS5 of PlayStation VR2, krijgen PS Plus leden een abonnement van 12 maanden Netflix Premium. Zonder extra kosten. Verder zijn er nog kortingen op allerlei accessoires, zoals controllers, console covers en meer. Leuke blikvanger voor spelers die de Collector’s Edition van Marvel’s Spider-Man 2 gemist hebben: de editie gaat tijdens Days of Play over de digitale toonbank met €80 korting. Wees er dus snel bij!

Om bij de merchandise te blijven, kan je ook even een kijkje gaan nemen in de PlayStation Gear Store. Daar krijg je maar liefst 20% korting op een waaier aan merchandise van God of War, Horizon, Ghost of Tsushima, Helldivers 2 en nog veel meer.

Nieuwe abonnementje op PlayStation Plus nodig? Ook daar vind je kortingen à volonté. Start je een vers lidmaatschap? Dan krijg je 30% korting op een abo (of een vernieuwing) van 12 maanden. Bestaande leden die willen upgraden naar PS Plus Extra kunnen dat met 25% korting (tot 9 juni), terwijl een upgrade naar PlayStation Plus Premium zo’n 30% goedkoper is dan normaal (tot 12 juni).

Last but not least vind je in de PlayStation Store zelf ook een heleboel games met kortingen terug. Sony organiseert zelfs leuke flash sales, die slechts één dag beschikbaar zijn. Log dus elke dag in als je geen enkele actie wil missen.

Zeker de PlayStation Store checken dus! Merk wel op dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het mogelijke gat in jouw portefeuille als je gaat shoppen tijdens Days of Play. Have fun!

Een reactie achterlaten