fbpx

Sony dropt State of Play voor Destruction AllStars

Om je warm te maken voor Destruction AllStars, heeft Sony een onverwachte State of Play gedropt met een heleboel nieuwe gameplay van de explosieve racegame. De PS5 exclusive is vanaf 2 februari gratis te downloaden via PlayStation Plus. Klaar om vernieling te zaaien?

In de video geeft game director Colin Berry de nodige uitleg bij enkele coole features van de game. Zo kan je kiezen uit 16 unieke helden, elk met hun eigen voertuig en speciale vaardigheden. Terwijl de ene zijn auto onzichtbaar kan maken en zo stiekeme aanvallen doen, laat de andere met haar vierwieler een spoor van vuur en vernieling achter.


Destruction AllStars lijkt een kleurrijke kruising van Destruction Derby en Rocket League waarbij je racer ook gewoon te voet verder kan. Zo kan je plots uit je wagen gekatapulteerd worden en moet je middels geschifte parkour-skills zien te overleven. Of je vastklampen aan het dak van tegenstanders en die proberen overnemen of doen crashen.

Daarnaast zien we ook de verschillende game modi die een heleboel variatie bevatten. Zo is er onder andere Mayhem, een traditionele Deathmatch waarbij je (solo of in team) zoveel mogelijk tegenstanders kapot moet rijden. En Carnado waarin je de bijeengesprokkelde punten moet verzilveren door je auto in een tornado te rijden in het midden van de map.

Destruction AllStars is vanaf 2 februari gratis te downloaden op PS5 voor alle PlayStation Plus leden.

Een reactie achterlaten