fbpx

Sony brengt exclusief nieuwe multiplayergame van ex-Destiny devs uit

Sony firewalk studios

Sony heeft bekendgemaakt dat het exclusief de eerste game van Firewalk Studios zal uitgeven. Die ontwikkelaar bestaat uit ex-medewerkers van Destiny. Ze werken aan een nieuwe triple-A multiplayergame die de concurrentie wil aangaan met Destiny 2 en Outriders. De game komt zo goed als exclusief naar PS5.

Firewalk Studios wordt geleid door enkele voormalige Destiny-veteranen. Studiohoofd Tony Hsu was Senior Vice President van de Destiny-afdeling bij Activision. Daarnaast is er Ryan Ellis, voormalig Creative Director bij Bungie en uitvoerend producent Elena Siegman, die ook al werkte bij Harmonix, Irrational Games en Bungie.


Een stevig team dus, dat ongetwijfeld de visie voor een nieuwe multiplayer game in goede banen kan leiden. De ambities zijn er in ieder geval: “Ons doel is om een geweldige gedeelde ervaring te creëren via multiplayergames. En dat doel wordt gedeeld door onze zusterstudio’s bij ProbablyMonsters en ook door Sony, die een belangrijke steun zijn voor ons project.”

Meer details kregen we helaas niet, maar het is duidelijk dat Destiny 2 binnen afzienbare tijd stevige concurrentie krijgt.

PLU Final Sony 1280x720 final 720x405 1

Een reactie achterlaten