fbpx

Sony brengt dit najaar kleinere PS5 exclusives uit

silent hill 2 astro bot PS5

Verschillende geruchten doen de ronde over een PlayStation Showcase in mei. Het event zal volgens insiders geen grote PlayStation franchises tonen, wel enkele kleinere exclusives die dit najaar verschijnen. Volgens verschillende bronnen gaat het om Silent Hill 2 en een nieuwe Astro Bot game.

Het nieuws werd gedeeld door de immer bekende Giant Bomb journalist Jeff Grubb en later bevestigd door The Snitch, nu bekend als Elesnicho (via PlayStationLifestyle).


Beide insiders teasen dat zowel Silent Hill 2 en de nieuwe Astro Bot getoond worden op het PlayStation event in mei. Toegegeven, de teaser van Elesnicho is behoorlijk vaag, maar Grubb liet eerder al vallen dat het kleine robotje nog dit jaar een vers avontuur zou krijgen.

Silent Hill 2 daarentegen staat momenteel gepland voor eind 2024. Hoewel Konami de uitgever is, verschijnt de titel wel exclusief voor PS5. De game kreeg al een rating van de Amerikaanse ESRB, wat doet vermoeden dat de release niet meer veraf is. Misschien zijn we aan het griezelen met kerstmis?

Als Sony een PlayStation Showcase organiseert in mei, krijgen we natuurlijk meer te zien dan enkel Silent Hill 2 en Astro Bot. Misschien wel de PlayStation 5 Pro?

Een reactie achterlaten