fbpx

Sony bevestigt 2022 release voor God of War Ragnarok

god of war ragnarok

Of God of War Ragnarok in 2022 verschijnt? We hadden er onze twijfels bij, maar dat is volgens Sony helemaal niet nodig. Sony heeft bevestigd dat het nieuwe avontuur van Kratos en zoon Atreus nog dit jaar komt.

Afgelopen weekend zwierde de uitgever een uitgebreide lijst online met 22 titels om naar uit te kijken in 2022. En God of War Ragnarok staat daar trots tussen. Wanneer de game exact verschijnt, is niet bekend, al gokken wij dat de game niet lanceert voor september.


De game zet het verhaal van Kratos en Atreus verder. Vader en zoon krijgen het aan de stok met het gros van de Noorse mythologie. Verwacht je alvast aan heel wat confrontaties: zo mag je de strijdbijl kruisen met Thor, Tyr en andere Noorse goden.

God of War Ragnarok is trouwens niet de enige topper dit jaar. Denk maar Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7, Dying Light 2, Elden Ring en nog veel meer.

Check ook zeker het nieuwe nummer van Invader Magazine waarin we voorspellen welke games zeker in 2022 komen en welke niet.

Een reactie achterlaten