fbpx

Skull & Bones releasedatum en pre-order bonussen gelekt

Skull bones

Ubisoft moet dringend wat aan geheimhouding beginnen doen, want de uitgever lekt harder dan een gekelderd piratenschip. Na de releasedatum van Mario + Rabbids: Sparks of Hope, zijn nu ook releasedatum en preorderbonussen van de piratengame Skull & Bones gelekt.

De info verscheen plots op de Xbox Store na een update. Het was Twitter-gebruiker ALumia_Italia die de details spotte. Zo ontdekte hij op de Xbox Store dat Skull & Bones vanaf 8 november in de rekken ligt.


Ook postte hij een lijstje met alle vermoedelijke pre-order bonussen. Inclusief digitale soundtrack en artboek. Kijk zelf maar:

Ubisoft kennende, dropt de uitgever allicht drie edities van de game, waaronder een standaard editie, een deluxe editie en een gold editie. In ieder geval lijkt de verse update overeen te komen met enkele geruchten. Zo zou Ubisoft een livestream gepland hebben in de week van 4 juli om de game volledig te onthullen.

Al eerder doken verschillende geruchten op over de langverwachte piratengame. Zo zou het na een lastige en lange ontwikkelingsperiode uiteindelijk een multiplayergame geworden zijn waarin je een carrière als piraat moet opbouwen.

Tijd om het ruime sop opnieuw te trotseren?

Een reactie achterlaten