fbpx

Skull & Bones release lijkt dichterbij te komen

Goed nieuws voor wie die het ruime sop wil trotseren, want de release van Ubisofts vermiste piratengame Skull & Bones lijkt op te dagen aan de horizon. Althans, dat doet een nieuwe rating voor de titel vermoeden.

Skull & Bones kreeg eerder al een rating in Zuid-Korea opgeplakt, maar de game werd nu ook gekeurd door de Braziliaanse overheid. Opvallend: terwijl de rating van Zuid-Korea enkel een pc-versie vermeldde, wordt in Brazilië ook gesproken van een versie voor PS5, Xbox Series X en Stadia.


De nieuwe rating zou erop kunnen wijzen dat een release van Skull & Bones toch dichterbij is dan verwacht. In april lekte ook al een video die een overzicht gaf van alle gameplay features die spelers mogen verwachten. De video is ondertussen overal offline gehaald.

Volgens de trailer zou Skull & Bones een multiplayergame zijn en zich afspelen in de Indische Zee, tijdens de Gouden Eeuw van de piraterij. Spelers beginnen als een underdog, die zich als beginnende matroos een weg naar de top moet werken.

Of we de langverwachte piratengame nog dit jaar kunnen spelen? Gezien de titel ondertussen een tweede rating op zak heeft, gaan wij ervan uit dat die nog dit najaar in de stores aanmeert. Zou jij je wagen aan een avontuur in de Indische Zee?

Schermafbeelding 2022 06 20 om 23.42.54

Een reactie achterlaten