fbpx

Skull and Bones breekt records voor Ubisoft

skull and bones.jpg

Ubisofts piratenavontuur Skull and Bones heeft enkele records gebroken voor de uitgever. Hoewel de game minder dan 1 miljoen spelers telt, inclusief free trials, was het engagement van de spelers volgens Ubisoft nooit eerder zo hoog in een Ubisoft-game.

Volgens de Franse uitgever spenderen Skull and Bones spelers gemiddeld zo’n vier uur per dag in de game. Dat is de op één na hoogste gemiddelde speeltijd per dag voor een Ubisoft game sinds de uitgever werd opgericht 37 jaar geleden. Opvallend genoeg zei de uitgever er niet bij welke game Skull and Bones overtreft op dat vlak.


Ondanks de kleine playerbase, zijn de spelers duidelijk toegewijd aan het piratenavontuur. Waardoor dergelijke cijfers natuurlijk gemakkelijker tot stand komen.

Onlangs startte trouwens het eerste seizoen van Skull and Bones, waarin spelers het opnemen tegen Philippe La Peste. De beruchte piraat belaagt zijn vijanden met gifspuwende kanonnen in een gloednieuw World Event. Daarnaast zijn er ook een heleboel nieuwe activiteiten en vooral beloningen.

Een reactie achterlaten