fbpx

Eerste seizoen van Skull and Bones start 27 februari

skull bones raging tides

Ubisoft geeft de aftrap voor het eerste seizoen van de piratengame Skull and Bones op 27 februari. Raging Tides biedt enkele nieuwe activiteiten, waaronder boss battles en monstergevechten. Je kan de eerste trailer hieronder bekijken.

Elk seizoen introduceert een Legendary Pirate Battle. Dat zijn elite schepen die je best niet alleen voor de boeg vaart. De eerste schobbejak die je mag confronteren is Philippe La Peste, die letterlijk giftige projectielen op je afvuurt met zijn denderende mortiergeschut.


Daarnaast voegt Raging Tides ook een nieuw monster toe: de Tylosaurus. Blijkbaar heeft het monster moderne tijden overleefd in dieptes van de Indische Oceaan, want jij mag het aan gort knallen. Allicht voor wat geweldige loot waarmee je nieuwe uitrusting kan bouwen.

Verder zijn er nieuwe activiteiten om te plunderen, kan je Legendary Heists uitvoeren en meer. Geen slecht begin, al hopen wij dat Ubisoft meer doet dan alleen extra activiteiten presenteren. De uitgever mag gerust de gameplay verder uitbreiden.

Volgens onze review is Skull and Bones immers niet de piratengame waar we op hoopten. Nog niet.

Een reactie achterlaten