fbpx

Silent Hill Ascension-serie heeft releasedatum beet

Ascension

Genvid heeft een nieuwe trailer voor Silent Hill Ascension gelost, alsook de release bekendgemaakt. De serie gaat in première op 31 oktober en zal verschijnen via de Sony Pictures Core op PS4 en PS5, via de Bravia Core app op Bravia TV’s en op Xperia smartphones.

In de horrorserie volgen de kijkers twee families, die door het lot, middels een reeks onheilspellende visioenen en een paar angstaanjagende monsters met elkaar verbonden zijn.


De eerste familie woont in Hope’s Junction, een dorpje in het Amerikaanse Pennsylvania. De gemeenschap is nog herstellende van een fataal incident in het staalfabriek, dat de economie van dorpje volledige stil legde. Wanneer plots een nieuw lichaam opduikt, wordt Rachel Hernandez als de schuldige aangeduid.

Tegelijkertijd zakken we af naar het afgeleefde vissersdorpje van Stilledalen in Noorwegen. Waar de onrust begint als de matriarch van de familie Johansen sterft onder vreemde omstandigheden.

Cool is dat de kijkers van de serie het lot van de personages zullen bepalen. Hoe Silent Hill: Ascension zal eindigen is zelfs voor de makers nog niet duidelijk, aangezien het collectieve kijkerspubliek beslissing maakt over het verdere verloop van het verhaal. Hoe dat exact in zijn werk gaat? Geen idee, als is de opzet wel interessant.

Hieronder vind je de nieuwe trailer.

Een reactie achterlaten