fbpx

Shadow of War krijgt microtransacties

Met het Nemesis-systeem van Shadow of Mordor kon je je uren bezighouden. Je hielp een Orc rijzen tot War Chief om hem daarna een dolk tussen de ribben te duwen. Soms groeiden de griezels uit tot een enorme uitdaging, die jou echter in het stof deden bijten. En daarom introduceert Shadow of War een handvol microtransacties.

Wie de wereldorde van Mordor te sterk beïnvloedt in Shadow of War, krijgt al snel te maken met een paar gruwelijk sterke orcs. Wanneer jij als speler in dat geval het geduld niet hebt om te levelen of te zoeken naar betere uitrusting, kan je een kleine hulp inzetten:


  • Loot Chests bevatten wapens en uitrusting van uiteenlopende zeldzaamheid, die Talion vanzelfsprekend sterker maken. Hier en daar kan je ook een Xp boost terugvinden.
  • War Chests geven je toegang tot extra Orcs voor je leger, ook weer met een variërend krachtlevel. Op die manier kan je gemakkelijker vijandelijke bolwerken innemen.
  • Xp Boosts geven je een xp-boost. Voor de hand liggend, dus.
  • Bundels bieden een mix van de bovenstaande drie kisten in één aankoop.

Spelers kunnen de Chests kopen via Myriam, het in-game geld zoals in de eerste game, of met goudstukken. Goud kan je kopen via de PS Store, maar je krijgt het ook als beloning voor het bereiken van verscheidene mijlpalen. Let wel, Warner Bros. wil verzekeren dat niets achter een paywall verscholen zit. Elk item kan je dus via gold of Myriam vrijspelen, zonder echte centen te moeten investeren.

Een reactie achterlaten