fbpx

Details en concept art van Wonder Woman gelekt

Wonder Woman leak2

Een heleboel details en concept art van de nieuwe Wonder Woman-game zijn gelekt. De actiegame is in de maak is bij Monolith Productions, bekend van Middle-earth: Shadow of War. Alle info en beelden werden gelekt door een enquête uitgever Warner Bros. zelf.

De gelekte documenten bevatten niet alleen concept art, maar ook een uitgebreide samenvatting van de game. De beelden werden snel offline gehaald door een copyright claim van Warner Bros. Het feit dat de uitgever zo snel in actie schoot om de beelden van het internet te weren, bewijst dat alle info in de documenten correct is.


De game begint wanneer de machtige tovenares Circe het eiland van de Amazones binnenvalt met een leger van cyclopen, gorgonen en andere gespuis. Aan jou, Diana, de kampioene van de Amazones, om terug te keren naar huis en Circe en haar horde mythologische monsters buiten te kegelen.

De combat wordt snel waarbij Wonder Woman haar goddelijke wapens zoals haar lasso inzet voor krachtige combo’s. Belangrijker: het bekende Nemesis-systeem, dat voor een dynamische vijandenhiërarchie zorgde in Shadow of War, is ook hier van de partij.

Zo ontmoet Wonder Woman verschillende iconische DC-personages en vecht ze aan de zijde van een legertje strijdgenoten die proceduraal gegenereerd worden. Hoe ze reageren op jouw acties en beslissingen wordt bepaald door het Nemesis-systeem.

Het wordt ook een openwereldgame: Wonder Woman kan over het eiland vliegen en allerlei personages en wezens uit de Griekse mythologie ontdekken.

Wonder Woman is in ontwikkeling voor PS5, Xbox Series en pc. Wanneer die precies komt is niet bekend.

Wonder Woman leak Wonder Woman

Een reactie achterlaten