fbpx

Screenshot van The Last of Us Online gelekt

the last of us online.png

Er is een screenshot opgedoken van het hoofdmenu van het geannuleerde The Last of Us Online. Het beeld toont wat de online multiplayer in zijn mars had en wat we konden verwachten.

Nadat Naughty Dog bekendmaakte dat het de game geschrapt had, postte bekende leaker Dusk Golem het onderstaande beeld. Het beeld deed eerste de ronde op ResetEra voordat het overgenomen werd op verschillende sociale media.


Uit de screenshot hieronder kunnen we allerlei zaken afleiden dankzij de verschillende tabs. De lobby brengt natuurlijk alle spelers bij elkaar. Eenmaal je je uitrusting gekozen had, zou je op de ‘Ready Up’ knop drukken om de match te beginnen.

Onder Study en Bunk tabs vonden we allicht de skill tree – of perks – en de vrijgespeelde uitrusting terug. De Battlepass tab spreekt voor zich en ook de Store bood allicht allerlei aanbiedingen voor wapens, gear, packs en meer.

Merk trouwens ook het ‘Jobs Board’ op, waar je vermoedelijk allerlei extra uitdagingen kon vinden om tijdens een potje te voltooien. Denk aan voorbeelden als ‘scoor drie headshots’ of ‘dood twee tegenstanders met 1 molotov’.

Het geeft inzicht in wat The Last of Us Online had kunnen zijn. Helaas werd de titel afgevoerd en zullen we hem nooit kunnen spelen.

TLoU Online

Een reactie achterlaten