fbpx

Scifi-thriller The Invincible dropt eerste gameplay

Ontwikkelaar Starward Industries heeft de eerste gameplay getoond van de mysterieuze science fiction thriller The Invincible. Helaas onthult de bovenstaande video ook dat de game uitgesteld is van zijn geplande release in 2022 naar 2023.

Als speler kruip je in de huid van een wetenschapper, die deelneemt een onderzoeksexpeditie in de ruimte. Al snel gaat alles de mist in en kom je terecht op de ogenschijnlijk verlaten planeet Regis III, waar je op zoek moet naar de vermiste bemanning. Terwijl je op zoek gaat naar crew, kom je vreemde mysteries tegen op de planeet.


Cool is dat jouw keuzes ook het verdere verloop van verhaal beïnvloeden. Maar of je echt de moed zal hebben om alle mysteries bloot te leggen?

De Poolse studio Starward Industries bestaat uit voormalige developers van CD Projekt Red. De game is gebaseerd op een boek van de Poolse schrijver Stanislaw Lem uit 1973. De game heeft een retrofuturistisch design: de technologie lijkt geplukt uit sciencefictionfilms van de jaren ’60 en 70. De onthullingstrailer kan je hier bekijken.

The Invincible komt in 2023 naar Xbox Series, PS5 en PC.

Een reactie achterlaten