fbpx

Schrijver van Spider-Man 2 verklapt release window

spiderman2

Een van de schrijvers van Marvel’s Spider-Man 2 heeft de release window verklapt. De langverwachte sequel zou in de herfst van 2023 naar PS5 komen. Die window werd snel terug aangepast naar 2023.

De laatste weken verschijnen er heel wat geruchten rond de titel. De game werd verschillende keren geteased op sociale media. Ook ging er plots een PlayStation Store pagina live, die niet veel later offline werd gehaald. Het doet vermoeden dat Insomniac Games een onthulling aan het voorbereiden is.


Mag ook wel, want het is al lang geleden dat we nog iets van de game hebben opgevangen. Tot nu, want Jamie Mayer, een van de schrijvers achter de game, heeft een mogelijk release window verklapt. Op haar website schreef ze dat de PS5 exclusive verschijnt in de herfst van 2023. Toen dat opgevist werd door sociale media, paste ze de datum snel aan naar 2023.

Momenteel is 2023 nog steeds de officiële release window en Insomniac Games heeft bekendgemaakt dat de game die deadline zeker haalt. Een release in de herfst lijkt dan ook perfect mogelijk.

Wat denk jij?

Een reactie achterlaten