fbpx

Insomniac bevestigt: Spider-Man 2 komt in 2023

Spider Man 2

Insomniac Games heeft bevestigd dat Spider-Man 2 nog steeds gepland staat voor release in 2023. De ontwikkelaar reageerde op tweets van bezorgde fans die vrezen dat de sequel zou worden uitgesteld. Niet dus.

Toegegeven: het is afgelopen jaar bijzonder stil rond de langverwachte sequel voor PS5. Verschillende fans opperden dan ook dat de kans groot was dat Sony de blockbuster naar 2024 zou uitstellen.


“Maak je geen zorgen,” antwoordde Insomniac Games op een tweet van een bezorgde fan. “De ontwikkeling gaat vooruit en de game staat nog steeds gepland voor 2023. Games tonen kost nu eenmaal tijd, moeite, budget en coördinatie.”

Een korte, maar geruststellende update. Spider-Man 2 werd aangekondigd in september 2021 met een vette trailer, maar sindsdien heeft Insomniac geen update meer gegeven.

In de PS5-game kan je zowel met Peter Parker als Miles Morales aan de slag en neem je het op tegen onder andere Venom. Volgens Insomniac Games wordt de toon van de game een stuk donkerder en volwassener.

Een reactie achterlaten