fbpx

Santa Monica Studio teaset meer God of War na Valhalla DLC

god of war ragnarok valhalla2 1

Hoewel spelers net toegang kregen tot de slagvelden van Valhalla in God of War Ragnarök, is de uitbreiding lang niet het einde voor Kratos. Althans als we Santa Monica Studios mogen geloven. Eén van de schrijvers achter de game trok namelijk naar Twitter om de toekomst van Kratos te teasen.

De gratis Valhalla-expansie is een epiloog voor God of War Ragnarök, maar het lijkt erop dat er nog meer avonturen voor de Griekse krijger aan de horizon staan. In welke vorm? Dat is voorlopig niet duidelijk, maar het statement van Senior Writer Orion Walker spreekt boekdelen:


Een cryptische boodschap, waaruit blijkt Kratos’ verhaal er bijlange nog niet opzit. Of oorlogsgod in de Noorse regio blijft hangen? Geen idee. Vanzelfsprekende lokte het bericht een stroom van reacties uit, waarin fans uitgebreid gokken naar de toekomst van de reeks.

God of War Ragnarök Valhalla is een gratis roguelike ervaring, waarin Kratos een heleboel combat uitdagingen geserveerd krijgt. En verrassend genoeg hangen daar ook behoorlijk wat verhaalelementen aan vast.

Een reactie achterlaten