fbpx

‘Rockstar kondigt deze week GTA 6 aan’

GTA 6

UPDATE: Rockstar heeft officieel bevestig dat de eerste GTA 6-trailer begin december komt. Lees alles hier.

Na heel wat geruchten lijkt het nu toch eindelijk te gebeuren. Volgens het financiële persbureau Bloomberg kondigt Rockstar deze week eindelijk officieel Grand Theft Auto 6 aan. Volgende maand mogen we de eerste trailer van de openwereldgame verwachten.


Wanneer de langverwachte titel precies onthuld wordt, wilde de anonieme bron niet kwijt aan Bloomberg. Maar gezien Bloomberg een betrouwbaar journalistiek medium is, hebben wij er vertrouwen in.

Na de officiële aankondiging deze week, wordt de eerste trailer van GTA 6 begin december onthuld. Rockstar viert dan immers zijn 25e verjaardag. En toevallig zijn er dan ook de Game Awards.

De afgelopen maanden vlogen de GTA 6-geruchten ons rond de oren. Dankzij het gigantische lek van vorig jaar weten we al heel wat over GTA 6. Zo zou de game zich opnieuw afspelen in Vice City en zou zowel als man en vrouw spelen.

Eind 2022 werd Rockstar het slachtoffer van een Britse hacker die meer dan 90 video’s van de onafgewerkte game online gooide. De 18-jarige verdachte was lid van de hackersgroep Lapsus$ en bleek al eerder veroordeeld voor gelijkaardige praktijken.

Voor alle geruchten en details van GTA 6 kan je terecht bij ons overzicht.

Een reactie achterlaten