fbpx

Releasedatum van God of War Ragnarok mogelijk gelekt

god of war ragnarok

God of War Ragnarok is ongetwijfeld één van de meeste gegeerde games van 2022. Het lijkt erop dat Sony onlangs de releasedatum van de blockbuster verklapt heeft. En dat door de titel toe te voegen aan zijn eigen database.

Zoals je weet houden de jongens van PlayStation Game Size elke wijziging van de PlayStation-database in het oog. Via Twitter maakten de dataminers bekend dat Sony eindelijk God of War Ragnarok had toegevoegd.


Vonden ze ook in de database: de langverwachte sequel staat gepland voor release op 30 september 2022. Het Twitter-account merkt op dat het ook om een placeholder kan gaan. Al lijkt deze releasedatum tamelijk reëel.

De release van Horizon Forbidden West staat immers gepland in het voorjaar, met name op 18 februari. Indien God of War Ragnarok dan effectief in het najaar verschijnt, heeft Sony meteen een krachtige line-up voor 2022 met twee gigantische blockbusters.

Uiteraard blijft het een gerucht tot Sony de release officieel bevestigt. Maar het lijkt erop dat we voor kerst 2022 zeker aan de slag kunnen met het nieuwe avontuur van Kratos, Atreus en Mimir.

Een reactie achterlaten