fbpx

Releasedatum EA Sports FC gelekt

EA Sports FC 24

De releasedatum van EA Sports FC is gelekt. De opvolger van de FIFA-voetbalreeks verschijnt op 29 september. Wie de dure Ultimate editie koopt kan een week eerder met de game aan de slag.

De betrouwbare Franse dataminer billbil-kun van Dealabs ontdekte de releasedatum, verschillende versies van de game en de pre-order startdatum. Zo is er de standaardversie die €69,99 kost op pc, PS4 en Xbox One. Op PS5 en Xbox Series betaal je €79,99 voor EA Sports FC24.


Naast de standaardversie is er ook een Ultimate Edition die €99,99 kost op pc en €109,99 op PS5 en Xbox Series. Wie de Ultimate versie koopt krijgt een week eerder toegang tot de voetbalgame en kan dus vanaf 22 september aan de slag.

Je kan de game vanaf 16 juli gaan pre-orderen wanneer EA van plan was de game officieel te onthullen. O ja, en niemand minder dan goalmachine Erling Haaland van Manchester City prijkt op de cover van de game.

EXCLUSIVE

? UPCOMING RELEASE ?

After the release date, we actually know who will be on EA Sports FC 24 Cover, prices of all editions + announcement and pre-order start date ?

Check this out on my last report#FC24 #EASportsFC24 #FIFA https://t.co/xptj0T7hwW

— billbil-kun (@billbil_kun) July 6, 2023

EA Sports FC is de eerste voetbalgame van EA sinds de breuk me voetbalfederatie FIFA. EA besliste niet langer de peperdure licentie te betalen aan FIFA, verbrak het contract en gaf het kind een andere naam. EA Sports FC zou wel officiële licenties van liga’s, clubs en spelers bevatten.

Een reactie achterlaten