fbpx

‘Release Hogwarts Legacy komt sneller dan verwacht’

Hogwarts Legacy

Het lijkt erop dat we dit jaar zeker spreuken mogen leren en toverdrankjes brouwen op de schoolbanken van Zweinstein. De openwereld Harry Potter-game Hogwarts Legacy kanw el eens sneller dan verwacht komen, want de game zit volgens een vacature al in de laatste fase van ontwikkeling.

Klokkenluider AccountNGT ontdekte dat ontwikkelaar Avalanche Software momenteel op zoek is naar een Localization Producer. Taak van die persoon? Gamebestanden aanpassen voor anderstalige markten. Of games voorbereiden voor localization: een stap die zich doorgaans op het einde van het ontwikkelingsproces bevindt. Met andere woorden, de ontwikkeling van Hogwarts Legacy zit er bijna op.


Voegt de leaker ook nog toe: de makers zouden tijdens de ontwikkeling enorm veel steun gekregen hebben van ontwikkelaar Sumo Digital. Dankzij de hulp van die studio, bleef het project grotendeels op schema. En dus besluit hij dat Hogwarts Legacy wel eens sneller in de rekken kan liggen dan verwacht.

Wie zich trouwens het Nvidia lek herinnert, weet misschien nog dat Hogwarts Legacy daarin gepland stond voor release op 8 maart. Lijkt ons erg optimistisch, gezien Warner Bros. zelf al bekendmaakte dat de game pas zou verschijnen na de release van Fantastic Beasts 3. De film draait vanaf 8 april in de zalen, dus we verwachten Hogwarts Lecacy ten vroegste eind mei.

Een reactie achterlaten