fbpx

Harry Potter RPG Hogwarts Legacy heeft eindelijk een release window

Hogwarts Legacy

De Harry Potter fans onder ons kijken ongetwijfeld enorm uit naar Hogwarts Legacy. De openwereldgame rond ’s werelds bekendste tovenaar werd begin 2021 uitgesteld naar volgend jaar. En het lijkt erop dat we onze magische loopbaan zeker in 2022 kunnen starten bij Zweinstein.

In een interview met Toy World Magazine, praatte een manager van Warner Bros. haar mond voorbij. Zo lichtte General Manager Rachel Wakely de toekomst van de franchise toe, waarbij ze had over ’twee grote releases in 2022′. De eerste release is natuurlijk Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbeldore, de derde film in de Harry Potter spin-off reeks. De tweede release is de consolegame Hogwarts Legacy.


Ze had het ook specifiek over de Harry Potter-game: “Van wat ik gezien heb, is de game absoluut het wachten waard en zullen fans op een unieke manier interacties kunnen hebben met de franchise’. We verwachten ook niet anders dan positieve PR-praatjes van een uitgever, maar het maakt ons wel erg benieuwd naar wat ons te wachten staat.

Wanneer Hogwarts Legacy precies komt? Gezien de film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbeldore pas in april in première gaat en Hogwarts Legacy erna komt, lijkt het ons wiedes dat Warner Bros. mikt op een release dit najaar.

Zoals je weet, word je in Hogwarts Legacy een student aan de tovenaarsschool van Zweinstein. Je leert spreuken, mag drankjes brouwen en beleeft wellicht een gigantisch avontuur, waarbij je ook de regio rondom Zweinstein mag verkennen. Spelers die dat wensen, kunnen zelfs een transgender personage creëren.

De game wordt ontwikkeld door de Amerikaanse studio Avalanche Software, vooral bekend van Disney Infinity.

Een reactie achterlaten