fbpx

Release Final Fantasy VII Rebirth loopt fout in Azië en Japan

final fantasy 7 rebirth discs

Er is een fout gebeurd met de disclabels op de Aziatische versie van Final Fantasy VII Rebirth waardoor sommige spelers er niet in slagen de game op te starten. De uitgever heeft nu een bericht verspreid om de vergissing recht te zetten.

De fysieke versie van Final Fantasy VII Rebirth verschijnt op twee schijfjes. Met de ‘Data Disc’ installeer je de game op je PS5, terwijl de ‘Play Disc’ nodig is om de game te spelen. Alleen: door een drukfout zijn de labels op de Aziatische en Japanse schijfjes echter verwisseld, waardoor spelers ze andersom moeten gebruiken.


Uitgever Square Enix heeft daarom een rechtzetting uitgestuurd. Concreet komt het erop neer dat spelers eerst de Play Disc moeten inschuiven om de game te installeren. En daarna de Data Disc om de game te spelen.

Voor de Europese markt zou alles correct gedrukt zijn. Althans: we hebben nog geen bericht ontvangen dat het tegendeel beweert.

Nu goed, mocht ook de Data Disc de game bij jou niet installeren, probeer dan even de Play Disc. Zorg er ook voor dat je genoeg ruimte hebt op je PS5, want Final Fantasy VII Rebirth vereist 145GB opslagruimte.

FF7R Disc wrong label

Een reactie achterlaten