fbpx

Regisseur werkt nog steeds aan The Last of Us multiplayer

the last of us multiplayer

Ondanks eerdere geruchten dat het multiplayerproject van The Last of Us in de koelkast gestopt werd, sleutelt regisseur Vinit Agarwal nog steeds aan de game. Agarwal loste immers een kleine update op Twitter.

In een reeks berichten over Super Mario Wonder, vermeldde Agarwal dat hij nog steeds werkt ‘aan die game’. De regisseur is altijd heel enthousiast geweest over The Last of Us multiplayer, aangezien het voor hem een van de grootste projecten ooit van Naughty Dog was. Daarnaast noemde hij de game ‘een droom die uikomt’.


Helaas zette Sony de ontwikkeling op een lager pitje na een interne evaluatie van het project door Bungie. De studio stelde zich vragen bij langetermijnplanning van het project. Ook vroeg de studio zich af het de multiplayer van The Last of Us spelers lang genoeg zou kunnen boeien.

Hoeveel ontwikkelaar momenteel nog werken aan de multiplayer is onbekend. Al lijkt er nog een klein team, onder leiding van Vinit Agarwal, aan te werken. Wij hopen alvast dat het project erdoor komt. Een multiplayer van The Last of Us spreekt immers nog steeds tot de verbeelding.

Een reactie achterlaten