fbpx

Regisseur The Last of Us 2 hint naar Factions multiplayer

the last of us factions

In aanloop naar The Last of Us Day dit jaar, vroegen veel fans zich af of ze eindelijk iets zouden zien van de beloofde multiplayer. De community dag ging voorbij zonder vermelding van de spelmodus, al heeft regisseur Neil Druckmann nu toch gehint naar de standalone multiplayer Factions van The Last of Us 2.

Druckmann bedankte de fans op Twitter voor alle enthousiaste reacties na The Last of Day. En in hetzelfde bericht zei hij ook dit:


Toegegeven, hij blijft erg vaag, maar het is duidelijk dat hij hint naar de standalone multiplayer. Factions zou al een lange tijd in ontwikkeling zijn en volgens de ontwikkelaar apart gedownload moeten worden. Zo lekte er recent een kort gameplayvideo die reeds in 2017 was opgenomen.

De plannen voor de multiplayer kunnen zelfs behoorlijk ambitieus zijn. Wie The Last of Us 2 heeft uitgespeeld, weet dat er op het einde een behoorlijk conflict aan de gang is. Stel je voor dat je in de multiplayer die veldslagen te zien krijgt? Zou cool zijn, al kan het natuurlijk ook helemaal iets anders worden.

Een reactie achterlaten