fbpx

Red Bull zoekt beste 1v1 League of Legends-speler van België

Red Bull SOlo Q 2023

Ben je gek op League of Legends? En wil je het misschien maken in het professionele circuit? Dan kan dit jouw call zijn. Red Bull houdt dit jaar opnieuw de Red Bull Solo Q en is op zoek naar de beste niet-professionele League of Legends-speler van België.

Red Bull Solo… wat?! Da’s het officiële 1v1 League of Legends-toernooi voor niet-professionele spelers. Solo, want hier speel je niet in de gebruikelijke teams van 5, maar wel 1 tegen 1 in de top lane van Summoners Rift.


Hoe het werkt? De eerste speler die First Blood haalt, de toren van zijn tegenstander met de grond gelijk maakt of een Minion Score van 100 haalt, wint de wedstrijd.

Red Bull Solo Q is een wereldwijd toernooi en is ondertussen al aan zijn 5e editie toe. Voor het toernooi van dit jaar zoekt Red Bull de beste speler van België. Denk je dat je een kans maakt op de titel? Dan kan je deelnemen aan de Qualifier op de Made In Asia-beurs op 4 en 5 maart of via drie daaropvolgende online Qualifiers.

Wie de nationale finale wint mag België vertegenwoordigen op de wereldfinale in Londen. Daarnaast wordt ook Logitech gear en vouchers van Alternate verdeeld over de runners-up.

Inschrijven voor de Qualifiers kan via de officiële Red Bull Solo Q website.

Een reactie achterlaten