fbpx

Grootste Valorant toernooi ter wereld komt naar België

Campus Clutch

Ben je student en wil je jouw kans wagen in de wereld van esports? Of als student jouw hogeschool of universiteit vertegenwoordigen in een wereldtoernooi? Dan is Red Bull Campus Clutch misschien iets voor jou. In dit internationaal toernooi vechten studenten over de ganse wereld het uit in de arena’s van de tactische shooter Valorant. De toernooiwinnaar gaat naar huis met €20.000.

Red Bull organiseert het grootste Valorant toernooi met maar liefst 300 kwalificaties in 50 verschillende landen. Ben jij een student aan een van de Belgische universiteiten of hogescholen? Dan kan je je nu inschrijven met je team om ons land naar de wereldtop te knallen.


In België worden er 4 kwalificatieronden georganiseerd:

  • Kwalificatiewedstrijd 1 – 12 maart 2021
  • Kwalificatiewedstrijd 2 – 16 maart 2021
  • Kwalificatiewedstrijd 3 – 2 april 2021
  • Kwalificatiewedstrijd 3 – 29 april 2021

Eenmaal alle kwalificaties gespeeld zijn, wordt er ook een nationale finale georganiseerd. Als winnaar van de Belgische finale maak je kans op een unieke gaming hub voor je school en word je natuurlijk ook verwacht in de wereldfinale van Red Bull Campus Clutch. De inzet? Een prijzenpot van 20.000 euro en natuurlijk word je nationale volksheld.

Inschrijven voor de wedstrijd kan hier. Let wel: een team bestaat uit vijf spelers. Elke deelnemer moet minstens 18 jaar zijn en student zijn aan een Belgische universiteit of hogeschool.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Red Bull Gaming (@redbullgaming)

Een reactie achterlaten