fbpx

Riot Games toont eerste beelden van League of Legends vechtspel

League of Legends is nog steeds gigantische populair is in de wereld van pc gaming, al experimenteert Riot Games graag. Naast de Netflix-serie Arcane, krijgt de MOBA (Massive Online Battle Arena) nu ook een fighting game genaamd Project L.

In Project L gaan personages ams als Jynx, Ahri, Katarina, Garen en Yasuo met elkaar op de vuist. In de video hierboven kan je een eerste fragment gameplay bekijken, al is dat slechts een ‘vertical slice’. Ook wel een een conceptvideo genoemd om het uiteindelijke resultaat te visualiseren. Verwacht dus geen release voor 2023.


Project L wordt een assist-based tag-team vechtspel, waarbij spelers een team van twee Champions kiezen. Een goede synergie tussen je Champions helpt, want dat levert allerlei voordelen op. Volgens de makers wordt de game gemakkelijk om te leren, maar moeilijk om te beheersen. En dat moet ervoor zorgen dat Project L een lange toekomst tegemoet gaat.

Wij vinden het er alvast cool uitzien, al zien we ook benieuwd hoe die assist-based tag-team exact in zijn werk zal gaan. Riot Games belooft alvast meer updates in 2022.

Een reactie achterlaten