fbpx

Razer stelt laptop met 3 schermen voor

Niet genoeg met één scherm wanneer je Battlefield 1 speelt? Dan heeft Razer het antwoord. De computerfabrikant pakte op de elektronicabeurs CES uit met Project Valerie: een gaming laptop met maar liefst drie schermen.

De laptop is een gebaseerd op de krachtige Razer Blade Pro van 2016 en krijgt twee extra 17.3 inch 4K-schermen ingebouwd. De schermen zitten netjes opgevouwen en met een druk op de knop schuiven ze automatisch tevoorschijn. Het reusltaat is een een haast panoramische display.


Project Valerie is een prototype. Of de laptop daadwerkelijk ook op de markt zal verschijnen, is niet bekend. De prijs zal alvast niet mals zijn. De Razer Blade Pro (de versie met één scherm) kost al zo’n 3500 euro, dus wordt hier een kostenplaatje van minstens 5000 euro verwacht. Verder mag je je gerust vragen stellen bij de haalbaarheid van dit prototype: dit monster moet voorzien worden van een zeer robuuste batterij én van een knoert van een grafische kaart. Want 12K gaming? Dat vergt behoorlijk wat rekenkracht.

razer-project-valerie5

Een reactie achterlaten