fbpx

Headset redt gamer van verdwaalde kogel

headset kogel razer 3

Het zal je maar overkomen: rustig zitten keuvelen met je vrienden tijdens een potje FIFA of Call of Duty, wanneer plots een verdwaalde kogel door je kamervenster knalt. In het geval van Jonathan Gonzalez liep het miraculeus goed af: zijn gaming headset ving de kogel op en redde hem van een onfortuinlijke dood.

De 18-jarige Gonzalez uit Californië deelde de foto van zijn kapotgeschoten Razer-headset op Reddit, maar gezien het 1 april was, geloofde niemand hem. Toch blijkt het onwaarschijnlijk verhaal waar te zijn.


Jonathan zat om 10u30 te gamen in zijn kamer toen hij een knal op zijn kop voelde. Een verdwaalde kogel was door zijn raam gevolgen en was afgeketst op zijn koptelefoon. “Gelukkig ging het om een robuust model,” vertelt hij, “anders was ik op 18-jarige leeftijd gestorven.” Volgens de geluksvogel moet de kogel van een blok verderop gekomen zijn.

Ondertussen heeft ook de oprichter en grote baas van headsetmerk Razer gereageerd. Die heeft de gamer gecontacteerd om hem een nieuwe headset te bezorgen.

Hieronder de foto’s van het incident. Only in America, right?

Een reactie achterlaten