fbpx

Ratchet & Clank: Rift Apart krijgt PS5 hardware bundel

ratchet clank PS5

De eerste officiële PlayStation 5 bundel is een feit. Althans als we de website Station of Play mogen geloven. De Franse retailer plaatste een hardwarebundel van de PlayStation inclusief Ratchet & Clank: Rift Apart online. Die zou bij alle grote retailers te koop zijn.

Volgens de website lanceert de bundel samen met de PS5-exclusive op 11 juni. Zoals verwachten, vind je een PS5-console, een DualSense controller en een exemplaar van Ratchet & Clank: Rift Apart in de doos. Prijskaartje: 569,99 euro. Dat is dus iets goedkoper dan de losse artikelen, gezien PS5-games tegenwoordig €74,99 kosten.


De website meldt eveneens dat Frankrijk in totaal 10.000 tot 12.000 exemplaren van deze bundel zou krijgen. Bovendien zou Sony een groot aantal nieuwe consoles leveren aan verschillende Europese landen op het einde van juni. Dat zijn in ieder geval goede vooruitzichten.

Als de bundel er effectief komt, is het natuurlijk maar de vraag of je er eentje te pakken krijgt, zeker op de dag van release. Zoals je weet, zijn de standaard PS5-consoles ook nog nergens te bespeuren.

Een reactie achterlaten