fbpx

Ratchet & Clank: Rift Apart krijgt coole gameplaytrailer

Ontwikkelaar Insomniac Games heeft een nieuwe gameplaytrailer gedropt van Ratchet & Clank: Rift Apart. De zit vol actie en stelt ons eindelijk officieel voor aan de vrouwelijke Lombax Rivet, die we al in een eerdere trailers te zien kregen. Op 29 april plant Sony bovendien een nieuwe State of Play met een kwartier aan footage van de game.

De nieuwe Lombax Rivet is het nieuwe speelbare personage en afkomstig uit een andere dimensie. Eentje waar de boosaardige Emperor Nefarious alle organische levensvormen probeert uit te roeien. Zoals Ratchet, probeert ook Rivet het oerlelijke heerschap te stoppen. En zoals je weet, passeren daarbij tal van dimensies de revue waartussen je naadloos kan switchen dankzij de snelle laadtijden van de PS5.


Naast de introductie van Rivet, heeft Sony ook de vijf armor sets bekendgemaakt die je ontvangt bij de digital deluxe edition van de game. Die kan je checken op de afbeelding onderaan dit bericht.

Insomniac Games zal op donderdag 29 april ook meer van Ratchet & Clank: Rift Apart tonen tijdens een nieuwe State of Play. De uitzending start om 23u00 en toont 15 minuten nieuwe gameplay van Ratchet & Clank. Daarnaast zouden ook enkele andere titels in de kijker worden gezet. Wij zijn benieuwd.

Ratchet & Clank: Rift Apart verschijnt op 11 juni exclusief voor PS5.

rathet clank digital deluxe

Een reactie achterlaten