fbpx

Ratchet & Clank: Rift Apart komt op 11 juni naar PlayStation 5

Ontwikkelaar Insomniac Games en uitgever Sony hebben eindelijk de releasedatum bekendgemaakt van Ratchet & Clank: Rift Apart. De PS5 exclusive ligt vanaf 11 juni in de rekken. Nog even geduld uitoefenen dus, maar tot dan kan je de nieuwe trailer op repeat zetten.

De titel werd aanvankelijk gecommuniceerd door Sony als mogelijke launchgame voor PS5. Daarna verschoof hij naar begin 2021. Om nu in het tweede kwartaal te verschijnen. Nu goed, de game benut wel ten volle de technologie van de PlayStation 5, zo kan je instant tussen dimensies hoppen zonder enige laadtijden.


In de game heeft de kwaardaardige Dr. Nefarious een toestel ontwikkeld om een alternatieve dimensie op te zoeken waar hij altijd wint. Daardoor verstoort hij het concept van tijdruimte en sleurt hij Ratchet & Clank door tal van alternatieve realiteiten. Het duo wordt dan ook gescheiden en terwijl ze elkaar proberen terug te vinden, ontmoeten ze een nieuwe en interessante figuur. Waaronder een vrouwelijke Lombax die ook speelbaar is.

Pre-orders voor de game zijn ook al van start gegaan. De game krijgt een Standard Edition, een Launch Edition en Digitale Deluxe Edition. De Standard Edition bevat geen extra’s. Wie de game pre-ordert, krijgt wel toegang tot het Pixelizer Weapon Pack en het Carbonox Armor als bonus.

De Launch Edition daarentegen bevat een voucher voor het Carbonox armor and Pixelizer weapon pack.

Tot slot is er nog de Digital Deluxe Edition met volgende extra’s:

  • Volledige game
  • 5 Armor Sets
  • Photo Mode Sticker Pack
  • 20 Raritanium
  • Digitale soundtrack
  • Digitaal artboek

Check de afbeeldingen hieronder:

Digital Deluxe

Launch Ed copy

Rift Apart copy

Een reactie achterlaten