fbpx

Rapper T-Pain werkt aan GTA 6 en mocht 1 game niet meer spelen

gta 6 rapper t pain cameo

De Amerikaanse rapper T-Pain heeft tijdens een livestream verteld dat hij meewerkt aan GTA 6. Krijgt hij een cameo of maakte hij muziek voor Rockstars nieuwe openwereldgame? Dat is niet duidelijk, maar de job heeft wel gevolgen voor zijn vrijetijdsbesteding.

Zo vroeg iemand tijdens de livestream waarom de rapper uit Florida plots geen GTA V RP meer speelt. GTA V RP staat voor een populaire RPG-mod van GTA V op pc waarbij spelers een bepaalde NPC-rol kunnen aannemen en zo hun eigen leven leiden in Los Santos.


T-Pain antwoordde dat hij door zijn medewerking aan GTA 6 niet meer aan roleplaying mocht doen van Rockstar Games. Omdat Rockstar niet erg happig was op die clandestiene roleplay mods.

De rapper haalt ook aan dat Rockstar ondertussen het bedrijf achter de roleplay mods heeft overgenomen en hij eigenlijk GTA V RP zou kunnen verderzetten. Check de video onderaan dit bericht.

Maar goed,  T-Pain zit dus in GTA 6 en daarmee is de eerste bekende samenwerking bevestigd. Er volgen er ongetwijfeld nog veel meer de komende maanden.

GTA 6 staat gepland voor release in 2025. Check de vette onthullingstrailer hier.

Een reactie achterlaten